Oana Tue

Oana Tue

Oana și-a petrecut ultimii ani lucrând în proiecte de coaching în companii de renume pe Business Relationship Coaching –coaching axat pe îmbunătățirea relațiilor dintre colegi, colegi și șefi, patroni, asociați și business owneri.

Are peste 15 ani experiență profesională în managementul resurselor umane în poziții de execuție și conducere din care 10 în sistemul bancar într-o corporație multinațională. Activitatea i-a fost centrată pe creșterea performanței și pe optimizare.

Oana crede cu tărie că în fiecare dintre noi există suficiente resurse ca să ne șlefuim pentru o variantă mai bună a noastră în acest sens și-a aprofundat studiile și formarea profesională cu o dublă acreditare națională și internațională în managementul resurselor umane UBB Cluj și Universite de Savoie, Grenoble, Franța. sau cursuri precum: Formator, Mananager proiect, Consilier dezvoltare personală, Specialist în activitatea de coaching acreditate ANC; CIPD – Certificate in Personnel Practice –MBA; Speaker, trainer & coach acreditat John Maxwell Team; Coach internațional acreditat ICF.

back to top